Prima   |  Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor

Moldovenii pot face studii la Şcoala Diplomatică de la Madrid
Cetăţenii moldoveni pot aplica pentru continuarea studiilor de masterat, pentru anul academic 2015-2016, la Şcoala Diplomatică din Madrid, anunţă Ministerul Educaţiei de la Chişinău.
27.01.2015   419 Accesări   
Cursă pentru ciclişti pe traseul renovat Sărăteni-Soroca
Ambasada SUA la Chişinău invită toţi cicliştii să participe duminică, 19 octombrie, la o cursă pe traseul Sărăteni-Soroca, reconstruit cu suportul poporului american. La cursă vor participa şi ambasadorul american William H. Moser, premierul Iurie Leancă, reprezentanţii Corporaţiei Provocările Mileniului din SUA şi ai Fondului Provocările Mileniului Moldova, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, bloggeri, locuitori din satele amplasate pe traseul Sărăteni-Soroca.
18.10.2014   424 Accesări   
     
Vineri se dă startul aplicărilor pentru „Festivalul Voluntarilor 2014”
Startul aplicărilor pentru concursul din cadrul „Festivalului Voluntarilor 2014” se va da vineri, 17 octombrie, în cadrul unui flash-mob. Deschiderea oficială va avea loc în ritmul dansului a circa 50 de voluntari.
15.10.2014   405 Accesări   
Zilele Filmului Spaniol se desfăşoară la Chişinău
Zilele Filmului Spaniol la Chişinău se vor desfăşura în perioada 13-17 octombrie la Centrul Cultural „Odeon”.
13.10.2014   403 Accesări   
     
Tinerii cineaşti şi fotografi, invitaţi să participe la „Plural+Moldova”
Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) şi Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) a lansat a şasea ediţie a concursului foto şi video „Plural + Moldova” pentru tinerii din Republica Moldova. Lucrările trebuie prezentate până pe 17 noiembrie curent.
18.06.2014   552 Accesări   
Consultarea publică a Programului Regional Sectorial de Alimentare cu Apă și Canalizare pentru Regiunea de Dezvoltare Centru
Programele Regionale Sectoriale (PRS) reprezintă un instrument operațional în planificarea regională cu menirea de a spori capacitatea APL în elaborarea proiectelor regionale durabile şi crearea condiţiilor pentru dezvoltarea fluxului de proiecte în domeniul Alimentării cu Apă și Canalizare (AAC). PRS incorporează necesitățile de dezvoltare în Regiunea de Dezvoltare Centru (RDC), respectându-se conformitatea acestora cu politicile sectoriale, practicile existente și cadrul strategic relevant.
13.05.2014   370 Accesări