Prima   |  Istorii umane

Istorii umane

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie  
„Povestea” - un lungmetraj al unui regizor de 18 ani despre exodul de creiere printre tineri
Un tânăr regizor în vârstă de 18 ani, laureatul Premiului Național de Tineret pentru anul 2016, Liviu Rotaru, a reușit să filmeze un lungmetraj care redă problema exodului masiv al tinerilor și a resurselor lor intelectuale. Pelicula pe care Liviu și echipa sa au filmat-o în septembrie acestui an, în 20 de localități din țară și din Europa, va fi arătată publicului larg pe 21 decembrie la o proiecție specială. Pentru o sumă simbolică de 20 de lei, vizitatorii vor vedea filmul în cadrul unui eveniment caritabil pentru copiii cu necesităţi speciale de la Centrul Tony Hawks. Liviu Rotaru a povestit pentru Agora cum s-a filmat lungmerajul și de ce a ales să facă film în Moldova, scrie agora.md.
15.12.2017   1649 Accesări   
Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun
Sute de „Moşi Crăciun” şi alte personaje de poveste au alergat astăzi pe străzile capitalei. Ei au participat la tradiţionalul Maraton de Crăciun, iar cei mai îndemânatici au fost răsplătiţi cu medalii şi cadouri. Acţiunea a durat câteva ore, timp în care o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare a fost închisă, relatează Mesager.
22.12.2015   3235 Accesări   
     
Ce a făcut un cuplu de bătrâni după ce a găsit un pachet cu bani în stația de transport public
Soții Botezatu din Bălți au găsit, recent, într-o stație de transport public din oraș, un pachet cu bani pe care l-au dus la poliție, sperând că oamenii legii vor reuși să returneze posesorului cei circa o mie de lei pierduți.
06.12.2013   2545 Accesări    HotNews.md