Prima   |  Istorii umane

Istorii umane

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
O moldoveancă şi-a prezentat bijuteriile create la un Festival de modă din Franţa
Creatoarea originară din Republica Moldova, Olesea Savca, şi-a prezentat colecţia inedită de bijuterii „SofikO Creations” la cea de-a patra ediţie a Festivalului de modă „Fashion Days Strasbourg mood”, ce are loc în aceste zile în Franţa.
21.05.2015   3600 Accesări   
Moldovenii din Europa, îndemnaţi să scrie istoriile sale de succes
În cadrul primul Forum online al Diasporei a fost lansat site-ul: www.europa-acasa.md. Pagina web este destinată cetăţenilor moldoveni de peste hotarele ţării, dar şi concetăţenilor din străinătate care vor putea scrie despre Europa celor de acasă.
27.05.2014   4016 Accesări   
     
Cinci copii talentaţi din Chişinău vor fi susţinuţi financiar
Cinci copii talentaţi din capitală, care participă la prestigioase concursuri internaţionale, vor fi susţinuţi financiar. Asociaţiile de femei au organizat un târg de caritate. Vizitatorii au procurat cozonaci şi obiecte de artizanat.
25.05.2014   4305 Accesări    1 Comentarii   
Stela Moldovanu înrămează viaţa
Prima ie brodată şi astăzi are un loc special în garderoba sa. A studiat la Facultatea de Litere, după care a constatat că e pasionată de design. Astăzi ea crede că ramele sunt detaliile cele mai importante într-o încăpere. Se consideră împlinită, în primul rând, datorită familiei şi celor trei copii ai săi.
08.05.2014   3199 Accesări    Olga Bulat, ZdG