Prima   |  Inițiative comunitare

Inițiative comunitare

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
Copiii se pot înscrie la tabăra de vară Energel
Proiectul european Energie şi Biomasă lansează concursul de selectare a 30 de tineri din regiunea de sud a Republicii Moldova, inclusiv UTA Gagauz Yeri, pentru participare la cea de-a patra ediţie a taberei de vară Energel, ce se va desfăşura în perioada 6 - 16 iunie curent.
04.05.2015   1346 Accesări   
Sărbătoare câmpenească la Cotova
„Nu există viitor fără trecut”, acesta este genericul sărbătorii câmpeneşti, ce a avut loc la Cotova, Drochia. Un popas la Muzeul Fermierului a făcut parte din programul acţiunii.
26.05.2014   1336 Accesări   
     
Tineri de pe ambele maluri ale Nistrului au învăţat împreună să dezvolte afaceri
42 de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului au făcut schimb de experienţă şi au stabilit relaţii de colaborare în cadrul unei conferinţe organizată la Tiraspol, în perioada 22-23 mai, de către Camera de Comerţ şi Industrie din Tiraspol, în parteneriat cu AXA Management Consulting.
23.05.2014   1522 Accesări   
Autorităţile încurajează absolvenţii orfani să-şi continue studiile la facultate
Elevii cu statut de orfan, care urmează să susţină în acest an examenele de bacalaureat, au fost asiguraţi că vor obţine locuri subvenţionate de către stat în universităţi şi cazare gratuită în căminele acestora.
21.05.2014   1278 Accesări    IPN  
     
Monumente de arhitectură distruse vor reapărea pe străzile din Chişinău
Hotelul „Palace”, Biserica Luterană, Şcoala Eparhială de Fete şi Farmacia „Cogan”, monumente de arhitectură rămase astăzi doar în memoria celor vârstnici, vor fi pictate pe gardul din spatele Academiei de Teatru, Muzică şi Arte Plastice, în apropierea Complexului arhitectural „Rotonda” şi a scării cascadă din parcul „Valea Morilor”.
15.05.2014   1214 Accesări   
Ziua Familiei marcată în Moldova pe parcursul unei săptămâni
În perioada 11-17 mai 2014, în Republica Moldova al şaselea an consecutiv, va fi consemnată Ziua Internaţională a Familiei. Scopul evenimentului este să sublinieze importanţa familiei şi a valorilor familiei şi să sensibilizeze societatea, opinia publică şi factorii de decizie cu privire la problemele cu care se confruntă în prezent instituţia familiei şi să încurajeze soluţii practice pentru depăşirea lor, transmite IPN.
10.05.2014   1178 Accesări   
     
В Смоленске создаётся Ассоциация председателей Советов многоквартирных домов
Гражданские активисты в сфере ЖКХ решили объединить свои усилия, опыт и знания.
03.05.2014   2689 Accesări    Светлана Воеводина