Prima   |  Inițiative comunitare

Inițiative comunitare

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
S-a dat startul înscrierii la inițiativa „Tineri ambasadori europeni”
Tinerii cu vârsta între 18 și 25 de ani sunt invitați să aplice la inițiativa „Tineri Ambasadori Europeni” (YEAs) pentru a deveni parte a comunității internaționale a tineretului. Termenul limită pentru aplicare este 12 septembrie. În total, urmează a fi selectați o sută de participanți, transmite IPN.
30.08.2018   622 Accesări   
Activitatea mass-mediei naționale va fi reglementată de o nouă concepție
Concepţia naţională de dezvoltare a mass-media din Republica Moldova va fi publicată mâine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.
24.08.2018   360 Accesări   
     
Peste 150 de reprezentanți ai diasporei s-au reunit la Chișinău
Peste 150 de reprezentanți ai diasporei, veniți din 22 de țări, s-au reunit astăzi la Chișinău în cadrul Congresul Diasporei.
17.08.2018   304 Accesări   
În R. Moldova vor fi create Centre de zi pentru copii de până la trei ani
În Republica Moldova vor fi create centre de zi pentru îngrijirea copiilor cu vârsta de până la trei ani. Acest lucru este prevăzut de Regulamentul-cadru privind organizarea și funcționarea Serviciului social „Centrul de zi pentru îngrijirea copiilor cu vârsta de 4 luni-3 ani”, care a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial.
17.08.2018   356 Accesări   
     
Încă 17 proiecte ar urma să fie realizate din banii alocaţi pentru Bugetul Civil
17 proiecte au fost aprobate de către grupul de lucru al Primăriei Chişinău pentru Bugetul Civil. Este vorba despre opt proiecte mari şi nouă mici. Acestea au fost depuse de către locuitorii capitalei prin intermediul bugetării participative.
15.08.2018   261 Accesări   
Proiect moldo-francez de gestionare a deșeurilor
Patru localități din raionul Telenești (Verejeni, Ratuș, Bănești și Chițcanii Vechi) participă, din iulie anul curent, la un proiect moldo-francez în domeniul gestionării eficiente a deșeurilor. Finalitatea proiectului prevede construcția unei stații de compostare a deșeurilor biodegradabile. Proiectul este implementat de organizația franceză specializată în sortarea și gestionarea deșeurilor Savoie Déchets, cu suportul Ambasadei Franței la Chișinău.
02.08.2018   357 Accesări   
     
Caravana Tinerilor Moldovei a ajuns la final
Tinerii Moldovei au colindat timp de o lună mai multe localităţi ale Republicii Moldova în cadrul proiectului organizat cu genericul „Trai mai bun”. Scopul acestuia a fost de a informa populaţia din mediul rural cu privire la cea mai rapidă cale de integrare europeană.
01.08.2014   1763 Accesări