Prima   |  Comunicate de presă

Comunicate de presă

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie  
Consiliul Europei și Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare promovează încrederea între malurile Nistrului în domeniul mass-media şi societatea civilă în Moldova
Consiliul Europei îşi extinde activităţile în domeniul mass-media şi societatea civilă în Moldova în cadrul Programului “Măsuri de consolidare a încrederii între malurile râului Nistru”, cu suportul financiar al Cooperării Austriece pentru Dezvoltare.
12.12.2013   756 Accesări    Consiliul Europei  
Realizările remarcabile în domeniul drepturilor omului în 2013 au fost premiate în Moldova
Realizările remarcabile în domeniul drepturilor omului în Republica Moldova în 2013 au fost premiate în cadrul unei ceremonii festive, organizată de Națiunile Unite cu ocazia Zilei Drepturilor Omului, marcată anual la 10 decembrie.
11.12.2013   2331 Accesări    UN.md   
     
Primul Târg al Inovațiilor de Bibliotecă în Moldova
Marți, 3 decembrie 2013, Programul Novateca în parteneriat cu Ministerul Culturii, Biblioteca Națională, Asociația Bibliotecarilor și întreaga comunitate a bibliotecilor publice din Moldova au desfășurat primul "Târg al Inovațiilor de Bibliotecă". Târgul, o premieră la nivel național, a avut scopul de a prezenta cele mai inovatoare servicii și practici de bibliotecă implementate cu ajutorul calculatoarelor, care fac din biblioteca un spațiu modern și vital pentru dezvoltarea comunităților din Moldova.
04.12.2013   2887 Accesări    Novateca.md