Prima   |  Comunicate de presă

Comunicate de presă

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
Burse de excelență ale Guvernului Elveției pentru cercetători străini pentru anul academic 2018-2019
Biroul de Cooperare al Elveției/ Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene anunță că prin intermediul Comisiei Federale pentru Burse Destinate Studenţilor Străini, Guvernul Elveţiei acordă cercetătorilor din Republica Moldova următoarele tipuri de burse pentru anul academic 2018-2019:
11.09.2017   707 Accesări    Biroul de Cooperare al Elveției  
Ambasada Drepturilor Omului în ajutorul victimelor încălcărilor drepturilor omului în domeniul ocrotirii sănătăţii
Echipa Ambasadei Drepturilor Omului a lansat proiectul „Drepturile Omului pentru Pacienţi şi Personalul Medical” în cadrul căruia urmează să fie acordată asistenţă juridică gratuită pentru victimele încălcărilor drepturilor omului în domeniul ocrotirii sănătăţii. Proiectul prevede acordarea a 100 de ore de asistenţă juridică victimelor încălcărilor drepturilor omului în domeniul sănătăţii. Pe parcursul proiectului, experții - avocați și juriști, vor acorda consultații gratuite, asistență juridică primară persoanelor care au avut de suferit în urma violărilor drepturilor omului în domeniul sănătății cu scopul de a contribui la accesul acestora la justiție.
29.09.2014   1434 Accesări   
     
Burse de studii în Germania pentru tineri moldoveni
Cetăţenii moldoveni pot aplica pentru burse de studii de masterat sau doctorat în una dintre universităţile din Germania, anunţă Serviciul German de Schimb Academic (DAAD).
09.09.2014   1982 Accesări