Prima   |  Calendarul evenimentelor | Tinerii cineaşti şi fotografi, invitaţi să participe la „Plural+Moldova”

Tinerii cineaşti şi fotografi, invitaţi să participe la „Plural+Moldova”

18.06.2014   2042 Accesări  
Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) şi Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) a lansat a şasea ediţie a concursului foto şi video „Plural + Moldova” pentru tinerii din Republica Moldova. Lucrările trebuie prezentate până pe 17 noiembrie curent.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Moldovenii pot face studii la Şcoala Diplomatică de la Madrid
27.01.2015   1714 Accesări   
Cursă pentru ciclişti pe traseul renovat Sărăteni-Soroca
18.10.2014   1832 Accesări   
 
 

Concursul „Plural+Moldova” ediția 2014 este deschis pentru toţi tinerii în vârstă de 9-25 de ani.

Cineaştii pot produce filme de la 1 până la 5 minute de orice gen sau stil (documentar, film artistic, desen animat, etc.), iar fotografii sunt aşteptaţi să prezinte un set de până la trei lucrări. Acestea trebuie să reflecte subiecte legate de migraţie, respectarea drepturilor omului şi a demnităţii umane, principiul de toleranţa zero faţă de orice formă de violenţă, dar şi promovarea coeziunii sociale între popoare şi confesiuni.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu în două secţiuni separate – Video şi Foto. Câştigătorii vor fi anunțați și premiaţi în cadrul Galei de premiere, organizată anual la 18 decembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Migranţilor.

Participanţii sunt rugaţi să completeze formularul de participare disponibil pe www.iom.md.

Proiectul este organizat în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Republica Moldova şi OWH Studio.