Prima   |  Calendarul evenimentelor | Cursă pentru ciclişti pe traseul renovat Sărăteni-Soroca

Cursă pentru ciclişti pe traseul renovat Sărăteni-Soroca

18.10.2014   1833 Accesări  
Ambasada SUA la Chişinău invită toţi cicliştii să participe duminică, 19 octombrie, la o cursă pe traseul Sărăteni-Soroca, reconstruit cu suportul poporului american. La cursă vor participa şi ambasadorul american William H. Moser, premierul Iurie Leancă, reprezentanţii Corporaţiei Provocările Mileniului din SUA şi ai Fondului Provocările Mileniului Moldova, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, bloggeri, locuitori din satele amplasate pe traseul Sărăteni-Soroca.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Moldovenii pot face studii la Şcoala Diplomatică de la Madrid
27.01.2015   1714 Accesări   
Vineri se dă startul aplicărilor pentru „Festivalul Voluntarilor 2014”
15.10.2014   1619 Accesări   
 
 

Potrivit unui comunicat de presă al ambasadei, cursa va începe la ora 08.00, în satul Voloviţa, raionul Soroca, şi va cuprinde 74 km, care vor fi parcurşi de circa 100 de ciclişti.

Cursa de ciclism va include şi o competiţie profesională organizată de Federaţia de Ciclism a Moldovei, la care vor participa biciclişti profesionişti. Competiţia va începe la ora 10.00 din satul Ciripcău şi se va încheia în satul Brânzenii Noi. Premierea cicliştilor va avea loc la Sărătenii Vechi.

La ora 13.00, în satul Brânzeni Noi, raionul Teleneşti, la grupul de ciclişti amatori se va alătura şi Iurie Leancă, împreună cu alţi doritori de a parcurge traseul până la podul de la Sărătenii Vechi.

Drumul Sărăteni-Soroca a fost deschis integral pentru traficul rutier joi, 16 octombrie.