Prima   |  Social | Tot mai multe femei aleg să activeze în Poliţie

Tot mai multe femei aleg să activeze în Poliţie

12.12.2017   456 Accesări  
Creşterea participării femeilor în Poliţie este un obiectiv important prevăzut de Strategia de dezvoltare a Poliţiei pentru următorii ani. Recent, Asociaţia Femeilor din Poliţie a organizat evenimentul de lansare al propriului logo. Astfel, femeile sunt încurajate şi susţinute pentru a completa rândurile Inspectoratului General al Poliţie (IGP), relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
UE va lucra cu ţările PaE prioritar în reforma judiciară şi mass-media, comisar
16.10.2018   16 Accesări   
Cu sprijinul UE, la Șerpeni a fost inaugurat un complex sportiv
10.10.2018   28 Accesări   
 
 

Preşedintele Asociaţiei, ofiţerul principal de urmărire penală din cadrul IGP, Cristina Schimbov, a declarat pentru Radio Moldova Actualităţi că în prezent în Poliţie activează peste 2000 de femei, iar numărul de angajare a acestora este în creştere comparativ cu ultimii ani.

„Din experiența târgurilor de joburi observăm că tot mai multe tinere vor să activeze în acest domeniu. Cred că acest fapt se datorează și campaniilor desfășurare în ultimul timp de către Poliție. Scopul Asociației este în primul rând promovarea principiului egalității de șanse și de gen în Poliție. De asemenea, ne dorim să întărim imaginea pozitivă a femeilor în cadrul Poliției și să distrugem stereotipul că profesia de polițist este destinată bărbaților”, a spus Cristina Schimbov.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney