Prima   |  Social | Tot mai multe femei aleg să activeze în Poliţie

Tot mai multe femei aleg să activeze în Poliţie

12.12.2017   282 Accesări  
Creşterea participării femeilor în Poliţie este un obiectiv important prevăzut de Strategia de dezvoltare a Poliţiei pentru următorii ani. Recent, Asociaţia Femeilor din Poliţie a organizat evenimentul de lansare al propriului logo. Astfel, femeile sunt încurajate şi susţinute pentru a completa rândurile Inspectoratului General al Poliţie (IGP), relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Noi oportunităţi pentru consumatori de a expedia plângeri la ANSA
11.04.2018   23 Accesări   
În locul cuvintelor „handicapaţi” şi „handicapate”, în articolele 50 şi 51 din Constituţie urmează a fi scris „cu dizabilităţi”
10.04.2018   19 Accesări   
 
 

Preşedintele Asociaţiei, ofiţerul principal de urmărire penală din cadrul IGP, Cristina Schimbov, a declarat pentru Radio Moldova Actualităţi că în prezent în Poliţie activează peste 2000 de femei, iar numărul de angajare a acestora este în creştere comparativ cu ultimii ani.

„Din experiența târgurilor de joburi observăm că tot mai multe tinere vor să activeze în acest domeniu. Cred că acest fapt se datorează și campaniilor desfășurare în ultimul timp de către Poliție. Scopul Asociației este în primul rând promovarea principiului egalității de șanse și de gen în Poliție. De asemenea, ne dorim să întărim imaginea pozitivă a femeilor în cadrul Poliției și să distrugem stereotipul că profesia de polițist este destinată bărbaților”, a spus Cristina Schimbov.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney