Prima   |  Social | A avut loc primul atelier de lucru privind asigurarea unei piețe a muncii mai incluzivă

A avut loc primul atelier de lucru privind asigurarea unei piețe a muncii mai incluzivă

26.07.2018   391 Accesări  
La 25 iulie curent a avut loc primul atelier de lucru privind asigurarea unei piețe a muncii mai incluzivă, cu tematica ”Cartarea inegalităților de pe piața locală a muncii”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Şase milioane de euro pentru valorificarea potenţialului migraţiei în Moldova
12.02.2019   37 Accesări   
Start campaniei de informare „Un adolescent informat este protejat”
07.02.2019   30 Accesări   
 
 

La acest atelier au participat reprezentanții/reprezentantele organizațiilor nonguvernamentale, Agenția Nașională pentru Ocuparea Forței de Muncă, precum și reprezentanții/reprezentantele autorităților locale din 5 raioane: Cahul, Călărași, Căușeni, Hâncești și Slobozia (satul Caragaș). 

În cadrul evenimentului, participanții au identificat inegalitățile de gen pe piața locală a muncii, grupurile expuse excluziunii și au elaborate planul de realizare a cartării pe piața muncii locale.

Evenimentul a fost realizat în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Fundația Est-Europeană în cooperare cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, HelpAge International, Asociația Businessului European și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney