Prima   |  Social | A avut loc primul atelier de lucru privind asigurarea unei piețe a muncii mai incluzivă

A avut loc primul atelier de lucru privind asigurarea unei piețe a muncii mai incluzivă

26.07.2018   607 Accesări  
La 25 iulie curent a avut loc primul atelier de lucru privind asigurarea unei piețe a muncii mai incluzivă, cu tematica ”Cartarea inegalităților de pe piața locală a muncii”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Mai mult de 50 % dintre femeile din Republica Moldova consideră că violenţa în familie este o problemă privată, studiu
04.07.2019   48 Accesări   
A fost lansată a şaptea platforma de instruire „Învăţăm Româna la distanţă”
26.06.2019   103 Accesări   
 
 

La acest atelier au participat reprezentanții/reprezentantele organizațiilor nonguvernamentale, Agenția Nașională pentru Ocuparea Forței de Muncă, precum și reprezentanții/reprezentantele autorităților locale din 5 raioane: Cahul, Călărași, Căușeni, Hâncești și Slobozia (satul Caragaș). 

În cadrul evenimentului, participanții au identificat inegalitățile de gen pe piața locală a muncii, grupurile expuse excluziunii și au elaborate planul de realizare a cartării pe piața muncii locale.

Evenimentul a fost realizat în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Fundația Est-Europeană în cooperare cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, HelpAge International, Asociația Businessului European și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney