Prima   |  Social | Competiţie pentru cele mai bune acţiuni de promovare şi protecţie a drepturilor omului

Competiţie pentru cele mai bune acţiuni de promovare şi protecţie a drepturilor omului

06.10.2018   493 Accesări  
Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova lansează cea de-a 14-a ediţie a competiţiei pentru cele mai valoroase acţiuni de promovare şi de protecţie a drepturilor omului în Republica Moldova, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Femeile din Armata Naţională şi-au creat o asociaţie
07.06.2019   39 Accesări   
Siguranţa şi securitatea alimentară, discutată de specialişti la Chişinău
05.06.2019   41 Accesări   
 
 
Competiția are drept scop evidențierea și premierea celor mai creative, inovative, eficiente, oportune și participative inițiative și acțiuni de apărare și promovare a drepturilor omului.

 
În acest an, ONU Moldova va premia două persoane sau entități: Premiul pentru promovarea principiilor egalității în demnitate și drepturi și de a nu lasă pe nimeni în urmă – pentru realizări remarcabile pe parcursul vieții profesionale în domeniul drepturilor omului şi premiul pentru realizări remarcabile în domeniul drepturilor omului în anul 2018 – pentru persoanele sau entitățile care au adus o contribuție reală la promovarea și  protecția drepturilor omului în Moldova în perioada septembrie 2017-octombrie 2018.
 
Termenul limită pentru nominalizare este 3 noiembrie 2018. Nominalizările pot fi făcute on-line, precum și depuse la Casa ONU în Chișinău. 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney