Prima   |  Istorii umane | Ce a făcut un cuplu de bătrâni după ce a găsit un pachet cu bani în stația de transport public

Ce a făcut un cuplu de bătrâni după ce a găsit un pachet cu bani în stația de transport public

06.12.2013   2163 Accesări   HotNews.md
Soții Botezatu din Bălți au găsit, recent, într-o stație de transport public din oraș, un pachet cu bani pe care l-au dus la poliție, sperând că oamenii legii vor reuși să returneze posesorului cei circa o mie de lei pierduți.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

vezi mai mult
„Povestea” - un lungmetraj al unui regizor de 18 ani despre exodul de creiere printre tineri
15.12.2017   558 Accesări   
Câteva sute de elevi din capitală au donat haine, cărţi şi jucării semenilor lor
29.11.2017   667 Accesări   
 
 

Despre acest caz mai puțin obișnuit pentru realitățile de astăzi ale R. Moldova scrie publicația locală „SP". Ion Botezatu (foto), în vârstă de 87 de ani, s-a adresat redacției cu rugămintea de a informa opinia publică în vederea găsirii stăpânului banilor.

„Soția mea a găsit pachetul cu bani în stație când urcam în autobuzul spre Sadovoe. Am dus banii la poliție pentru că am încredere în ea. În plus, pe noi lumea ne cunoaște ca fiind oameni onești și nu aș fi vrut să creadă că ne-am însușit banii găsiți", a spus Ion Botezatu.

La ora publicării știrii (13:25), Inspectoratul de poliție din Bălți nu a putut confirma, pentru HotNews.md, dacă a reușit să identifice stăpânul banilor pierduți la sfârșitul lunii noiembrie.

Foto: esp.md

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney