Prima   |  Istorii umane | Ce a făcut un cuplu de bătrâni după ce a găsit un pachet cu bani în stația de transport public

Ce a făcut un cuplu de bătrâni după ce a găsit un pachet cu bani în stația de transport public

06.12.2013   2346 Accesări   HotNews.md
Soții Botezatu din Bălți au găsit, recent, într-o stație de transport public din oraș, un pachet cu bani pe care l-au dus la poliție, sperând că oamenii legii vor reuși să returneze posesorului cei circa o mie de lei pierduți.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

vezi mai mult
Valentina FRUNZA: Tinerii de pe cele două maluri ale Nistrului ascultă aceeași muzică și au aceleași interese
29.10.2018   316 Accesări   
Anna EREȘCOVA: Tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului sunt gata să schimbe lumea
26.10.2018   197 Accesări   
 
 

Despre acest caz mai puțin obișnuit pentru realitățile de astăzi ale R. Moldova scrie publicația locală „SP". Ion Botezatu (foto), în vârstă de 87 de ani, s-a adresat redacției cu rugămintea de a informa opinia publică în vederea găsirii stăpânului banilor.

„Soția mea a găsit pachetul cu bani în stație când urcam în autobuzul spre Sadovoe. Am dus banii la poliție pentru că am încredere în ea. În plus, pe noi lumea ne cunoaște ca fiind oameni onești și nu aș fi vrut să creadă că ne-am însușit banii găsiți", a spus Ion Botezatu.

La ora publicării știrii (13:25), Inspectoratul de poliție din Bălți nu a putut confirma, pentru HotNews.md, dacă a reușit să identifice stăpânul banilor pierduți la sfârșitul lunii noiembrie.

Foto: esp.md

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney