Prima   |  Istorii umane | (Video) Bernard îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani” | Stiripozitive.eu

(Video) Bernard îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani” | Stiripozitive.eu

21.02.2014   2487 Accesări   Stiripozitive.eu
Bernard, alături de Marius, doi copii din grupa pregătitoare de grădiniţă din Moldova, îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

vezi mai mult
„Povestea” - un lungmetraj al unui regizor de 18 ani despre exodul de creiere printre tineri
15.12.2017   558 Accesări   
Câteva sute de elevi din capitală au donat haine, cărţi şi jucării semenilor lor
29.11.2017   667 Accesări   
 
 

Bernard, alături de Marius, doi copii din grupa pregătitoare de grădiniţă, îl ajută pe „sfătosul bunic din Humuleşti" Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani".

Expert în arta povestitului, Bernard lasă loc în povestea sa şi pentru ilustraţiile pictorului Lică Sainciuc, şi pentru vocile de pe un disc de vinil ale actorilor Dinu Ianculescu şi Mircea Constantinescu.

Lucrurile bune se învaţă, în familie şi la grădiniţă, mai ales atunci când copiilor le este interesant. Iar asta face parte din povestea „Parteneriatului Global pentru Educaţie", implementat în Republica Moldova de Ministerul Educaţiei şi în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF.

 

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney