Prima   |  Istorii umane | (Video) Bernard îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani” | Stiripozitive.eu

(Video) Bernard îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani” | Stiripozitive.eu

21.02.2014   2642 Accesări   Stiripozitive.eu
Bernard, alături de Marius, doi copii din grupa pregătitoare de grădiniţă din Moldova, îl ajută pe Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

vezi mai mult
Peste 50 la sută dintre copiii din Moldova au trăit experienţe ostile până la majorat, studiu
28.06.2018   129 Accesări   
Primul Muzeu al Cărţii, inaugurat la Biblioteca Naţională
14.06.2018   142 Accesări   
 
 

Bernard, alături de Marius, doi copii din grupa pregătitoare de grădiniţă, îl ajută pe „sfătosul bunic din Humuleşti" Ion Creangă să repovestească „Punguţa cu doi bani".

Expert în arta povestitului, Bernard lasă loc în povestea sa şi pentru ilustraţiile pictorului Lică Sainciuc, şi pentru vocile de pe un disc de vinil ale actorilor Dinu Ianculescu şi Mircea Constantinescu.

Lucrurile bune se învaţă, în familie şi la grădiniţă, mai ales atunci când copiilor le este interesant. Iar asta face parte din povestea „Parteneriatului Global pentru Educaţie", implementat în Republica Moldova de Ministerul Educaţiei şi în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF.

 

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney