Prima   |  Istorii umane | „Dar sfânt” – volum lansat de o moldoveancă revenită din Italia

„Dar sfânt” – volum lansat de o moldoveancă revenită din Italia

01.04.2014   2539 Accesări  
Valentina Mitrofan a lucrat o viaţă în bibliotecile din Moldova, iar de şapte ani îşi câştigă pâinea în Italia. Banii câştigaţi îi investeşte în editarea cărţilor, îndemnându-i, astfel, pe micii cititori să fie buni la suflet, înţelepţi şi toleranţi.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Valentina FRUNZA: Tinerii de pe cele două maluri ale Nistrului ascultă aceeași muzică și au aceleași interese
29.10.2018   316 Accesări   
Anna EREȘCOVA: Tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului sunt gata să schimbe lumea
26.10.2018   197 Accesări   
 
 

Moldoveanca a revenit acasă, pentru a participa, cu un nou volum intitulat „Dar sfânt”, la Salonul Internaţional de carte pentru copii.

„Pacea stă la baza tuturor lucrurilor frumoase şi sfinte, este darul sfânt. Mă gândesc la pacea copiilor de acasă şi din toată lumea, pentru că ştim ce se întâmplă în Ucraina, Libia, Siria, în alte ţări. Dacă avem pace - avem de toate”, a menționat autoarea.

„Este genul de scriitor care şi-a luat copilăria în suflet, chiar dacă este departe de casă. Sunt momente de încurajare şi susţinere a propriei fiinţe. În această carte ne regăsim cu toţii, mari şi mici. Este autoarea care a crescut printre cărţi, a crescut printre copii, simte ce vor micii cititori”, a menționat scriitoarea Claudia Partole.

La Salonul Internațional de Carte ce se va desfășura în perioada 3-6 aprilie vor fi lansate 110 apariţii editoriale, printre care şi volumul „Dar sfânt” semnat de Valentina Mitrofan. La ediţia din anul trecut, volumul ei „Ieduţii supăraţi” s-a bucurat atât de aprecierea cititorilor, cât și de cea a juriului, care i-a decernat și un premiu.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney