Prima   |  Istorii umane | Cinci copii talentaţi din Chişinău vor fi susţinuţi financiar

Cinci copii talentaţi din Chişinău vor fi susţinuţi financiar

25.05.2014   3912 Accesări   1 Comentarii
Cinci copii talentaţi din capitală, care participă la prestigioase concursuri internaţionale, vor fi susţinuţi financiar. Asociaţiile de femei au organizat un târg de caritate. Vizitatorii au procurat cozonaci şi obiecte de artizanat.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Valentina FRUNZA: Tinerii de pe cele două maluri ale Nistrului ascultă aceeași muzică și au aceleași interese
29.10.2018   316 Accesări   
Anna EREȘCOVA: Tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului sunt gata să schimbe lumea
26.10.2018   197 Accesări   
 
 

„Sunt cinci copii din cinci sectoare ale Chişinăului - copii talentaţi care se ocupă cu diverse activităţi artistice. Avem o campioană a Moldovei care trebuie să meargă în curând la o competiţie în Bacu. Și bineînțeles că aceşti copii trebuiesc ajutaţi”, afirmă ministrul Culturii, Monica Babuc.

Asociaţiile de femei au organizat un târg caritabil, au vândut cozonaci şi obiecte de artizanat, broderii, bijuterii. Toate cu scopul de a-i ajuta pe copiii talentaţi.

Nici vedetele nu au stat în umbră.

„Cu certitudine și sinceritate știu că orice copil care are nevoie de ajutor trebuie ajutat neapărat. Mi-am făcut o achiziție foarte frumoasă, o să-mi înfrumusețeze casa și o să-mi aducă aminte de această zi”, spune interpreta Geta Burlacu.

La târgul de caritate au participat 500 de femei.  Potrivit estimărilor, în urma acestei acțiuni s-ar putea acumula 30 de mii de lei.

Comentarii Adaugă comentariu

irina bostan / 05.06.2014 15:22
Care sint talentele copiilor? Doar financiar pot fi ajutati? Scriti cit mai mult despre copii si de ce au nevoie de ajutor, in ce situatie financiara se afla acum. Luati-o ca o ctritica constructiva ;)

Răspunde
 

Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney