Prima   |  Inițiative comunitare | Zeci de voluntari au făcut ordine în Parcul Râşcani

Zeci de voluntari au făcut ordine în Parcul Râşcani

10.03.2019   189 Accesări  
Zeci de tineri voluntari au curăţit parcul de deşeuri, au instalat panouri informative – totul sub ritmuri de muzică modernă. Voluntarii s-au adunat astăzi în Parcul Râşcani pentru a face un bine mediului înconjurător. De această dată, ei au avut parte şi de surprize. Organizatorii i-au servit cu ceai cald, cafea, dar şi frigărui, totul pentru a demonstra că distracţia în natură poate fi combinată şi cu ceva util.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
OSCE a creat o platformă online pentru combaterea violenței împotriva femeilor
13.12.2019   73 Accesări   
Satul Sipoteni din Călăraşi a fost desemnat ,,Capitala Tineretului 2020”
24.11.2019   88 Accesări   
 
 

„Scopul evenimentului este să facem mai curată lumea care ne înconjoară, am venit cu copilul ca să-l integrez, să ştie să păstreze curăţenia, să păstreze natura”. „Eu întotdeauna sunt pentru un oraş curat, cu atât mai mult suntem un grup extraordinar, care mereu se organizează şi mereu facem ceva interesant”. „Eu am venit cu copiii ca să le arăt din punct de vedere social cum se face asta, ca să se deprindă. Dacă sunt deprinşi să fie curat, să facă curat, nici nu fac murdărie. Asta este important”, spun voluntarii.

Oamenii au venit cu familiile, prietenii şi copiii, pentru a salubriza parcul, dar şi pentru a petrece util timpul împreună.

„Pentru prima dată am organizat aşa eveniment, voluntarilor li se oferă nu doar mănuşi şi pungi de gunoi, dar şi ceai, cafea, carne la grătar, chiar şi un pahar de vin, totul pentru a le demonstra oamenilor că putem să ne distrăm în sânul naturii”, a declarat Mihail Bagas, organizator.  

Voluntarii îşi propun să salubrizeze şi Parcul „La Izvor” din sectorul Botanica al capitalei, dar şi zona de agrement din sectorul Ciocana.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney