Prima   |  Inițiative comunitare | Două troleibuze articulate, asamblate la Chișinău, vor circula pe linia 22

Două troleibuze articulate, asamblate la Chișinău, vor circula pe linia 22

22.04.2019   278 Accesări  
„Până la sfârșitul lunii septembrie, vom avea primele două troleibuze articulate noi, asamblate la Chișinău. Este o premieră pentru capitală”, a anunțat primarul interimar Ruslan Codreanu pe o rețea de socializare luni, 22 aprilie.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Primăria municipiului Chişinău anunţă concurs pentru decorarea cu picturi murale a unui pasaj subteran
25.06.2019   70 Accesări   
Centrul istoric al capitalei va fi modernizat
24.06.2019   54 Accesări   
 
 

„Vreau să punem două vehiculele de acest fel, noi și confortabile, să circule pe linia 22. Vom reuși astfel să reducem ambuteiajele de pe bd. Ștefan cel Mare și să transportăm mai mulți pasageri în orele de vârf”, a adăugat primarul interimar.

Ruslan Codreanu a postat la mesajul său câteva fotografii cu un vehicul de culoare galbenă, despre care un comentator spune că ar fi „electrobuz, nu troleibuz”.

Solicitat de IPN, șeful Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Dorin Ciornîi, a declarat că fotografiile troleibuzelor galbene postate de primarul interimar sunt „informative” și că, de fapt, cele două troleibuze asamblate la Chișinău vor fi alb-albastre și vor avea fire, nefiind, prin urmare, vorba de electrobuze.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney