Prima   |  Inițiative comunitare | Două troleibuze articulate, asamblate la Chișinău, vor circula pe linia 22

Două troleibuze articulate, asamblate la Chișinău, vor circula pe linia 22

22.04.2019   472 Accesări  
„Până la sfârșitul lunii septembrie, vom avea primele două troleibuze articulate noi, asamblate la Chișinău. Este o premieră pentru capitală”, a anunțat primarul interimar Ruslan Codreanu pe o rețea de socializare luni, 22 aprilie.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Gest caritabil din partea copiilor de la Centrul „Sălcioara” din Soroca
24.12.2019   348 Accesări   
Atelier de instruire pentru femeile consiliere locale și raionale aflate la primul mandat din raioanele Anenii Noi și Dubăsari | 21-22 decembrie 2019, Chișinău
19.12.2019   340 Accesări   
 
 

„Vreau să punem două vehiculele de acest fel, noi și confortabile, să circule pe linia 22. Vom reuși astfel să reducem ambuteiajele de pe bd. Ștefan cel Mare și să transportăm mai mulți pasageri în orele de vârf”, a adăugat primarul interimar.

Ruslan Codreanu a postat la mesajul său câteva fotografii cu un vehicul de culoare galbenă, despre care un comentator spune că ar fi „electrobuz, nu troleibuz”.

Solicitat de IPN, șeful Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Dorin Ciornîi, a declarat că fotografiile troleibuzelor galbene postate de primarul interimar sunt „informative” și că, de fapt, cele două troleibuze asamblate la Chișinău vor fi alb-albastre și vor avea fire, nefiind, prin urmare, vorba de electrobuze.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney