Prima   |  Inițiative comunitare | La Chişinău se desfăşoară ediţia a XII-a Festivalului Voluntarilor

La Chişinău se desfăşoară ediţia a XII-a Festivalului Voluntarilor

07.12.2014   1406 Accesări  
La Teatrul „Eugen Ionesco” din capitală va avea loc, începând cu ora 12:00, „Festivalul Voluntarilor 2014”. La eveniment sunt aşteptate peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri de ONG, jurnalişti şi persoane publice.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Săptămâna Limbii Italiene la Chişinău
15.10.2018   16 Accesări   
Comunitatea pentru o Educație de Calitate (COMpEC): o platformă de dialog și acțiune (Video)
08.10.2018   44 Accesări   
 
 

„Festivalul Voluntarilor” este un eveniment organizat anual cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarului şi are drept scop recunoaşterea muncii şi meritelor voluntarilor din republică. În cadrul festivalului, va avea loc ceremonia de decernare a premiilor de valoare către voluntarii şi ONG-urile care participă şi sprijină cel mai activ iniţiativele de voluntariat în Republica Moldova.

„Voluntarii Moldovei merită cele mai furtunoase aplauze şi recunoştinţe din partea ţării. Iar Festivalul Voluntarilor vine să-i premieze pe cei mai buni şi să-i încurajeze pe toţi cetăţenii să se implice activ în viaţa comunităţii”, spune Irina Lencauțan, coordonatoarea proiectului.

Festivalul Voluntarilor 2014, ediția XII-a este organizat de către Asociația „Serviciu pentru Pace”, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney