Prima   |  Dezvoltare regională | eTwinning Plus Moldova: încă trei profesoare au beneficiat de instruire peste hotare

eTwinning Plus Moldova: încă trei profesoare au beneficiat de instruire peste hotare

17.04.2018   105 Accesări  
Echipa eTwinning din Polonia (NSS Polonia) a organizat la Varșovia în perioada 12-15 aprilie curent un Seminar de Contact eTwinning la care au participat trei profesoare din R. Moldova, membre ale programului eTwinning Plus.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Infrastructura din sudul ţării va fi îmbunătăţită cu sprijinul UE
12.10.2019   22 Accesări   
Savanţii moldoveni dezvoltă nanotehnologii care vor revoluţiona medicina
21.09.2019   72 Accesări   
 
 

Evenimentul a fost o modalitate unică de a găsi un partener de proiect educațional, de a iniția o colaborare internațională cu o altă școală din Europa și, în final, de cunoaște metodele eficiente de realizare a proiectelor eTwinning de calitate.

Seminarul a fost structurat pe ateliere de lucru, concepute pentru a răspunde la necesitățile de informare şi instruire a cadrelor didactice cu experiență în implementarea proiectelor dar și pentru profesorii care sunt în căutarea oportunităților de explorare a Programului eTwinning.

Printre temele abordate în cadrul seminarului au fost: Creativity and team work within eTwinning projects, Project Based Learning (PBL) approach in eTwinning,  Collaborative activities and tools in eTwinning projects,  A multi-sensory exploration of the world.

Evenimentul a întrunit 60 de cadre didactice din diferite ţări europene.

Proiectul eTwinning Plus este parte a Programului Erasmus+ finanţat de Uniunea Europeană. Proiectul este cofinanţat în Republica Moldova din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Ministerul Educației al Republicii Moldova a desemnat Fundația Est-Europeană în calitate de Agenție Națională de Suport pentru a implementa proiectul eTwinning Plus în R. Moldova.

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney