Prima   |  Dezvoltare regională | Uniunea Europeană va continua să susţină businessul mic şi mijlociu din Moldova

Uniunea Europeană va continua să susţină businessul mic şi mijlociu din Moldova

08.12.2018   350 Accesări  
Uniunea Europeană va continua să susţină businessului mic şi mijlociu din Moldova. Anunţul a fost făcut de către comisarul european pentru extindere, Johannes Hahn, la cel de-al 5-lea forum de afaceri al parteneriatului estic, organizat la Viena. La eveniment a participat şi vicepremierul Iurie Leancă.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Peste 170 de mii de locuitori din Strășeni și Călărași vor avea acces la apă potabilă
06.06.2019   120 Accesări   
Startup Weekend Women Chișinău 2019 a întrunit 30 de tinere care timp de 54 de ore au lucrat la dezvoltarea unei idei de startup
01.06.2019   171 Accesări   
 
 
Democraţia, statul de drept, independenţa justiţiei în ţările partenere sunt esenţiale pentru dezvoltarea cooperării şi prosperităţii economice.

Micul business este foarte important în crearea unei economii moderne, datorită capacităţilor de inovare şi adaptare la pieţele care sunt într-o schimbare rapidă. Micul business, la fel creează locuri de muncă. Iată de ce susţinerea Uniunii Europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii va rămâne o prioritate.
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney