Prima   |  Dezvoltare regională | Zeci de companii au participat la Forumul de Afaceri Republica Moldova-România

Zeci de companii au participat la Forumul de Afaceri Republica Moldova-România

31.01.2019   75 Accesări  
Relaţiile economice moldo-române sunt la cel mai înalt nivel de până acum. Doar în 2018, comerţul exterior între cele două state a depăşit două miliarde de dolari. Pentru a consolida relaţiile deja existente şi a crea parteneriate noi, la Chişinău s-a desfăşurat o nouă ediţie a Formului de Afaceri Republica Moldova-România. Evenimentul a reunit zeci de companii de pe ambele maluri ale Prutului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Republica Moldova atrage tot mai mulţi turişti
11.02.2019   41 Accesări   
4,3 milioane de cetăţeni străini au vizitat anul trecut Republica Moldova
08.02.2019   32 Accesări   
 
 

Datele statistice din ultimii ani înregistrează cote istorice în comerţul bilateral dintre Republica Moldova şi România.

Tradiţionalul Forum de afaceri Republica Moldova-România este o oportunitate de a îmbunătăţi aceste realizări, prin dezvoltarea relaţiilor bilaterale.

Pentru a facilita acest proces, au fost organizate întrevederi bilaterale, iar agenţii economici au avut posibilitatea să discute direct cu potenţialii parteneri de afaceri.

Forumul de Afaceri Republica Moldova-România are loc, tradiţional, în cadrul Expoziţiei „Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney