Prima   |  Dezvoltare regională | Zeci de companii au participat la Forumul de Afaceri Republica Moldova-România

Zeci de companii au participat la Forumul de Afaceri Republica Moldova-România

31.01.2019   309 Accesări  
Relaţiile economice moldo-române sunt la cel mai înalt nivel de până acum. Doar în 2018, comerţul exterior între cele două state a depăşit două miliarde de dolari. Pentru a consolida relaţiile deja existente şi a crea parteneriate noi, la Chişinău s-a desfăşurat o nouă ediţie a Formului de Afaceri Republica Moldova-România. Evenimentul a reunit zeci de companii de pe ambele maluri ale Prutului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Investitori din Ucraina vor investi în plantarea livezilor intensive de cireş în Transnistria
23.12.2019   189 Accesări   
25 de ghizi de turism din R. Moldova au primit certificate internaționale de acreditare
16.12.2019   186 Accesări   
 
 

Datele statistice din ultimii ani înregistrează cote istorice în comerţul bilateral dintre Republica Moldova şi România.

Tradiţionalul Forum de afaceri Republica Moldova-România este o oportunitate de a îmbunătăţi aceste realizări, prin dezvoltarea relaţiilor bilaterale.

Pentru a facilita acest proces, au fost organizate întrevederi bilaterale, iar agenţii economici au avut posibilitatea să discute direct cu potenţialii parteneri de afaceri.

Forumul de Afaceri Republica Moldova-România are loc, tradiţional, în cadrul Expoziţiei „Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney