Prima   |  Dezvoltare regională | Moldovenii vizitează tot mai multe monumente şi vinării

Moldovenii vizitează tot mai multe monumente şi vinării

15.05.2019   226 Accesări  
Moldovenii vizitează tot mai multe monumente şi vinării. Datele Agenţiei Turismului arată că anul trecut, turismul intern a crescut cu şase la sută faţă de 2017.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Peste 170 de mii de locuitori din Strășeni și Călărași vor avea acces la apă potabilă
06.06.2019   123 Accesări   
Startup Weekend Women Chișinău 2019 a întrunit 30 de tinere care timp de 54 de ore au lucrat la dezvoltarea unei idei de startup
01.06.2019   173 Accesări   
 
 

Oamenii au început să viziteze mai des monumentele arhitecturale, muzeele şi rezervaţiile naturale din ţară. Una din cele mai vizitate atracţii turistice în ultima perioadă este Conacul Manuc Bei din oraşul Hânceşti. Monumentul, construit în prima jumătate a secolului al XIX-lea, a ajuns în paragină la începutul anilor 90, iar în 2015 a fost restaurat. Timp de trei ani, acesta a fost vizitat de o sută de mii de oameni.

Anul trecut, prin intermediul agenţiilor de turism, aproximativ 40 de mii de moldoveni şi-au organizat călătorii prin ţară. Numărul real al celor care redescoperă Moldova este mult mai mare, spun specialiştii, pentru că mulţi aleg să exploreze locurile turistice pe cont propriu.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney