Prima   |  Dezvoltare regională | Republica Moldova va face parte din conducerea Comisiei ONU pentru Europa

Republica Moldova va face parte din conducerea Comisiei ONU pentru Europa

29.05.2019   565 Accesări  
Ţara noastră a fost aleasă, în premieră, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei ONU pentru Europa în structurile Organizaţiei Mondiale a Turismului. Decizia a fost votată la cea de-a 64-a reuniune a Comisiei, care s-a desfăşurat în capitala Croaţiei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Investitori din Ucraina vor investi în plantarea livezilor intensive de cireş în Transnistria
23.12.2019   806 Accesări   
25 de ghizi de turism din R. Moldova au primit certificate internaționale de acreditare
16.12.2019   641 Accesări   
 
 

Republica Moldova a fost aleasă şi în calitate de membru în două Comitete de lucru ale organizaţiei. Este vorba despre departamentul de statistică şi Comitetul turism şi competitivitate. Potrivit ambasadorului Republicii Moldova în Regatul Spaniei,  Violeta Agrici, calitatea de membru în aceste organisme va aduce o plusvaloare pentru promovarea ţării noastre ca destinaţie turistică, integrarea noilor tehnologii şi atragerea investiţiilor străine.


Republica Moldova a fost aleasă în calitate de vicepreşedinte al Comisiei ONU pentru Europa cu votul a 27 de state din prima rundă de alegeri. Polonia şi Serbia, pentru că au acumulat un număr egal de voturi în al doilea tur de scrutin, vor împărţi mandatul de al doilea vicepreşedinte al Comisiei în mod alternativ. Preşedinte al Comisiei pentru Europa a OMT fără vot a devenit Grecia.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney