Prima   |  Dezvoltare regională | Agenţia Turismului a prezentat spotul publicitar care va promova R. Moldova

Agenţia Turismului a prezentat spotul publicitar care va promova R. Moldova

10.02.2014   116 Accesări  
Agenţia Turismului a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, spotul video publicitar care va promova imaginea ţării peste hotare. Potrivit directorului Agenţiei Turismului Nicolae Platon, spotul video împreună cu materialele promoţionale au fost realizat cu scopul de a promova potenţialul turistic al ţării la expoziţiile internaţionale.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Infrastructura din sudul ţării va fi îmbunătăţită cu sprijinul UE
12.10.2019   31 Accesări   
Savanţii moldoveni dezvoltă nanotehnologii care vor revoluţiona medicina
21.09.2019   78 Accesări   
 
 

„După cum am planificat, Agenţia Turismului a editat Ghidul Turistic al Republicii Moldova în varianta engleză şi germană, a editat harta rutier-turistică a ţării noastre şi a realizat spotul video publicitar „O aventură în necunoscut”, a declarat Platon.

Materialul video are 20 de secunde şi prezintă punctele de atracţie de la noi din ţară, printre care Cetatea Sorocii, Orheiul Vechi, beciurile subterane de la Cricova. Acesta va fi difuzat la canalele cu acoperire internaţională: CNN, BBC şi Euronews.

Pe lîngă spotul video, în prezent se află în definitivare şi filmul publicitar – turistic „Moldova - Holiday”, cu o durată de şapte minute.

Costul proiectului pentru spotul video şi film este de 148 de mii de lei, bani oferiţi de către MIEPO (Organizaţia de atragere a investiţiilor şi promovare a exporturilor din Moldova).

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney