Prima   |  Dezvoltare regională | Implementarea proiectelor din domeniul dezvoltării regionale din Moldova, evaluată de experţi polonezi

Implementarea proiectelor din domeniul dezvoltării regionale din Moldova, evaluată de experţi polonezi

02.12.2014   355 Accesări  
În săptămâna curentă, un grup de experţi din Polonia vin în Republica Moldova pentru a dezvolta relaţiile de cooperare bilaterală în domeniul dezvoltării regionale. Vizita are loc în cadrul proiectului „Consolidarea capacităţilor administraţiei publice din Republica Moldova în domeniul pregătirii şi realizării proiectelor care contribuie la creşterea competitivităţii şi potenţialului de dezvoltare a regiunilor”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Investitori din Ucraina vor investi în plantarea livezilor intensive de cireş în Transnistria
23.12.2019   452 Accesări   
25 de ghizi de turism din R. Moldova au primit certificate internaționale de acreditare
16.12.2019   379 Accesări   
 
 

Ei vor avea sesiuni de lucru cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) în cadrul cărora vor prezenta raportul final privind realizarea proiectului, vor analiza și necesitățile din domeniul dezvoltării regionale pentru următorii ani, precum și vor expune recomandări în acest context.

Totodată, experții străini vor vizita incubatorul de afaceri din orașul Soroca pentru a observa evoluția proiectului.

Misiunea delegației poloneze se va încheia vineri, 5 decembrie a.c., cu o ședință de evaluare a activităților realizate în anul curent și cu o prezentare a unei propuneri de proiect pentru anul 2015 dintre regiunea Wielikopolskie din Polonia și Regiunea de Dezvoltare Nord din Republica Moldova.

Proiectul „Consolidarea capacităților administrației publice din Republica Moldova în domeniul pregătirii și realizării proiectelor care contribuie la creșterea competitivității și potențialului de dezvoltare a regiunilor” este un proiect de parteneriat bilateral dintre Ministerul Dezvoltării Regionale al Poloniei și MDRC al Republicii Moldova și este implementat în cadrul programului de asistență poloneză al Ministerului Afacerilor Externe în 2014.
Valoarea acestuia este de circa 86 mii de euro.

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  De la OM la OM Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney