Prima   |  Comunicate de presă | Informaţia despre fondatorii întreprinderilor va fi publică şi gratuită

Informaţia despre fondatorii întreprinderilor va fi publică şi gratuită

23.03.2015   1526 Accesări  
Accesul la informaţia despre fondatorii întreprinderilor înregistrate în Republica Moldova va fi făcut public şi gratuit. Datele vor putea fi accesate pe portalul guvernamental www.date.gov.md, începând cu luna aprilie, cu actualizare lunară. O indicaţie în acest sens a fost dată de premierul Chiril Gaburici.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Termen extins până la 18 noiembrie 2018 | Anunț pentru selectarea participantelor în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, sesiunea noiembrie 2018-mai 2019
02.11.2018   63 Accesări   
Proiectul „Construim punți, depășim bariere - construind poduri între societatea civilă și comunitățile de pe două maluri ale Nistrului”
09.10.2018   88 Accesări   
 
 

De asemenea, din luna aprilie, pe portalul www.date.gov.md vor mai fi adăugate și informații cu referire la domeniile de activitate și activitățile licențiate ale persoanelor juridice din Moldova.

„Această măsură va diminua actele de corupţie, protecţionismul şi va asigura un nivel ridicat de încredere în mediul de afaceri din ţara noastră, atât pentru investitorii autohtoni, cât şi cei străini”, a declarat Chiril Gaburici.

În Moldova sunt înregistrate aproximativ 204 mii de companii, dintre care 172 de mii sunt active.