Prima   |  Comunicate de presă | Euro Atlantic Diplomacy Society oferă internship-uri tinerilor studenți

Euro Atlantic Diplomacy Society oferă internship-uri tinerilor studenți

22.01.2016   578 Accesări  
EAD Society (www.eadsociety.com) a lansat 8 poziții de interni prin care să ofere tinerilor - cu vârste cuprinse între 18-25 ani - mijloacele şi spaţiul necesar pentru a pune în practică abilităţile şi cunoştinţele dobândite în timpul studiilor unviersitare. Tinerii studenți și/sau absolvenți pot aplica cu CV-ul și formularul de înscriere disponibil pe http://www.eadsociety.com/call-for-interns/ pe una dintre pozițiile următoare:

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Объявление об отборе участниц в Академию женского лидерства „Women 4 Leadership”, с апреля по август 2019 года
14.02.2019   786 Accesări   
Anunț pentru selectarea participantelor în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, sesiunea aprilie-august 2019
13.02.2019   655 Accesări   
 
 

Social Media Officer

Media & Partnership Officer

Human Resources & Database Officer

Secretariat & Liaison Officer 

Graphic Designer

Research Officer

Legal Advisor

Charity Campaigns Officer

Dacă ești pasionat/ă de educație nonformală și domenii precum diplomație, relații internaționale, drept, comunicare, științe economice și sociale, design și arte vizuale, atunci te așteptăm în echipa noastră. Termenul limită pentru înscrieri este 30 ianuarie 2016. 

Mai multe informații sunt disponibile și pe rețelele de socializare:

Facebook: www.facebook.com/EADSociety

LinkedIn: www.linkedin.com/company/euro-atlantic-diplomacy-society

Twitter (@EADSociety): www.twitter.com/EADSociety

Youtube: www.youtube.com/c/Eadsociety 

Google+: www.google.com/+EADSociety   

Euro Atlantic Diplomacy Society (EAD Society) este un ONG creat cu scopul de a promova, încuraja și informa tinerii despre activitățile euro-atlantice desfășurate pe plan național și internațional. EAD Society reprezintă nu numai o oportunitate educaţională, dar și o platformă de dezbatere prin care studenții pot să își dezvolte abilitățile de negociere și comunicare diplomatică într-un mediu multicultural.

Proiecte precum „Model NATO Youth Summit” (MoNYS), „International School of Public and Cultural Diplomacy” (ISP-CD), „NATO International Summer School” (NISS), „EU-Africa: Education, Development and Culture” au reprezentat cartea de vizită a ONG-ului la nivel național (București, Cluj-Napoca, Sibiu) și internațional (Bruxelles, Florența, Podgorica, Riga, Stockholm). Astfel, EAD Society își propune formarea unei noi echipe și continuarea proiectelor sale în vederea furnizării unor oportunități profesionale de perspectivă.

Departamentul de Relații Publice

Euro Atlantic Diplomacy Society

www.eadsociety.com

contact@eadsociety.com