Prima   |  Comunicate de presă | Burse de excelență ale Guvernului Elveției pentru cercetători străini pentru anul academic 2018-2019

Burse de excelență ale Guvernului Elveției pentru cercetători străini pentru anul academic 2018-2019

11.09.2017   428 Accesări   Biroul de Cooperare al Elveției
Biroul de Cooperare al Elveției/ Reprezentanța Ambasadei Confederației Elvețiene anunță că prin intermediul Comisiei Federale pentru Burse Destinate Studenţilor Străini, Guvernul Elveţiei acordă cercetătorilor din Republica Moldova următoarele tipuri de burse pentru anul academic 2018-2019:

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

vezi mai mult
Proiectul „Construim punți, depășim bariere - construind poduri între societatea civilă și comunitățile de pe două maluri ale Nistrului”
09.10.2018   2 Accesări   
Euro Atlantic Diplomacy Society oferă internship-uri tinerilor studenți
22.01.2016   1948 Accesări   
 
 

• Studii de cercetare cu durata de 12 luni

• Studii de doctorat (max. 3 ani)

• Studii post-doctorale (12 luni). 

Pentru bursele de cercetare și doctorale, limita de vârstă a candidaților este de 35 de ani.

Guvernul Elveției nu oferă burse pentru studii de masterat. 

O condiție obligatorie este cunoașterea la nivel înalt a unei limbi străine -- franceza, germana, italiana sau engleza, în funcție de universitatea selectată și cerințele acesteia. 

Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova este autorizat să desfășoare procedura de preselecție și intervievarea candidaților. 

Pentru a obține ghidul și formularele de aplicare, contactați-ne la adresa chisinau@eda.admin.ch. Documentele sunt disponibile doar în limba engleză, dar formularele de aplicare pot fi completate în limba selectată pentru studii.

Dosarele vor fi depuse în perioada 6 septembrie - 15 noiembrie 2017, în zilele de luni, marți și miercuri, de la 14:30 până la 17:00, la sediul Biroului de Cooperare al Elveției, str. A. Mateevici 23, bloc B, mun. Chișinău.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 15 noiembrie 2017.

Avertizare privind ofertele false de burse din numele Guvernului Confederației Elveţiene prin procedee de ”phishing” (furt de identitate online)

Autoritățile elvețiene emit acest avertisment pentru a contracara ofertele false de burse, diseminate fraudulos prin email din numele Guvernului Confederației Elvețiene. Comisia Federală pentru Burse destinate Studenţilor Străini informează că nu distribuie niciodată prin email informația despre bursele oferite. 

Bursele sunt gestionate în mod direct de către reprezentanțele elveţiene din țările beneficiare. Autoritățile elvețiene recomandă să nu răspundeți la aceste emailuri şi, mai important, să nu expediați sumele de bani solicitate.