print
Câteva sute de elevi din capitală au donat haine, cărţi şi jucării semenilor lor
29.11.2017
1626 Accesări

Pentru a aduce un zâmbet pe faţa copiilor care nu au posibilitatea să simtă bucuria sărbătorilor de iarnă, cei peste 500 de elevi de la Liceul Teoretic „Waldorf” din capitală au decis să facă o faptă bună. Şcolarii au donat jucăriile şi hăinuţele lor pe care nu le mai folosesc.

„Anume când înţelegi nevoile altora începi să ajuţi, încerci să faci acest lucru şi aducem o schimbare în societate prin acest ajutor. Am donat o cutie cu puzzle. Trăim într-o societate în care încă ne împărţim pe clase sociale şi cineva este mai nevoiaş decât noi. Urmează să donez nişte jucării şi nişte hăinuţe de acasă. Tu contribui şi aduci o fericire altor copii, prin acest mod creştem interior fiecare”, spun elevii.

Campania de caritate se desfăşoară în nouă instituţii de învăţământ din capitală, până pe 30 noiembrie.

„Pot dona cărţi, jucării şi jocuri educative pentru copiii, ca ulterior toate aceste bunuri să fie repartizate în centrele noastre Concordia care se află în întreaga republică, unde zilnic vin copii din familiile social-vulnerabile şi se joacă cu ele. Atunci când se vor colecta mai multe jucării ne propunem să mergem şi să le donăm familiilor social-vulnerabile la fel din ţară”, a declarat coordonatorul de program, Diana Manole.

În prezent, Asociaţia Obştească „Concordia” oferă asistenţă socială la peste 200 de copii aflaţi în situaţii de risc şi la circa 1500 de copii defavorizaţi din diferite regiuni ale ţării.

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate