print
Zeci de voluntari au făcut ordine în Parcul Râşcani
10.03.2019
338 Accesări

„Scopul evenimentului este să facem mai curată lumea care ne înconjoară, am venit cu copilul ca să-l integrez, să ştie să păstreze curăţenia, să păstreze natura”. „Eu întotdeauna sunt pentru un oraş curat, cu atât mai mult suntem un grup extraordinar, care mereu se organizează şi mereu facem ceva interesant”. „Eu am venit cu copiii ca să le arăt din punct de vedere social cum se face asta, ca să se deprindă. Dacă sunt deprinşi să fie curat, să facă curat, nici nu fac murdărie. Asta este important”, spun voluntarii.

Oamenii au venit cu familiile, prietenii şi copiii, pentru a salubriza parcul, dar şi pentru a petrece util timpul împreună.

„Pentru prima dată am organizat aşa eveniment, voluntarilor li se oferă nu doar mănuşi şi pungi de gunoi, dar şi ceai, cafea, carne la grătar, chiar şi un pahar de vin, totul pentru a le demonstra oamenilor că putem să ne distrăm în sânul naturii”, a declarat Mihail Bagas, organizator.  

Voluntarii îşi propun să salubrizeze şi Parcul „La Izvor” din sectorul Botanica al capitalei, dar şi zona de agrement din sectorul Ciocana.

Copyright © 2020 Toate drepturile rezervate