print
Campania „Hai la mine acasă”, lansată pentru promovarea turismului
13.08.2019
482 Accesări

Potrivit şefului Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, luna august este luna când moldovenii se întorc acasă. Mai mult, aceştia îşi aduc şi prietenii de peste hotare pentru a vizita ţara noastră. În acest sens poliţia de frontieră asigură trecerea în siguranţă şi rapid a frontierei. Totodată, poliţiştii vor repartiza celor care trec frontiera de stat un ghid al turistului cu toate destinaţiile din Moldova.

„Este foarte importat că există această comunicare şi cooperare între autorităţile statului, buisinesului din domeniul turismului pentru a promova ceea ce avem noi acasă. Şi noi, ca autoritate facem tot posibilul pentru a face controlul de stat cât mai flexibil”, a declarat şeful poliţiei de frontiera, Rosian Vasiloi.

Potrivit reprezentantului Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor din Moldova, Diana Lazăr, ghidul turistic conţine adrese şi informaţii pentru a-ţi putea organiza vizita în Moldova.

„Campania „Hai cu mine acasă” este o creştere organică pe care am avut-o datorită campaniei lansete anul trecut, şi care a avut un succes remarcabil atât printre diasporă şi moldoveni cât şi printre străini. Aceasta este un mesaj pe care îl adresăm moldovenilor, de acasă sau de peste hotare ca să-şi invite prietenii în Moldova. Înainte de toate evident ei trebuie să-şi cunoască propria ţară, să experimenteze acele activităţi turistice. Ghidul pentru turism în Moldova include vizite la locurile frumoase, în topul acestora rămâne a fi totuşi Orheiul Vechi şi Lacul Beleu, pe lângă aceasta avem un şi de vinării şi Mănăstiri, care rămân un punct de atracţie pentru mulţi”, a declarat Diana Lazăr.

 

Copyright © 2020 Toate drepturile rezervate